Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 25 aprilie 2020

FOTBAL: Junior Sambia nu mai este în comă şi poate respiră singur

Component al echipei de fotbal Montpellier Herault Sport Club, Junior Sambia (23 de ani) a ieşit din comă şi respiră singur. Mijlocașul a fost testat pozitiv cu Covid-19.
Potrivit agentului jucătorului, Frederic Guerra, “medicii au oprit asistenţa respiratorie. Procesul este lung. Dar el nu mai este în comă. Fără îndoială se apropie veştile bune. El respiră singur, iar acesta este un lucru bun”.
Marți dimineața, Junior Sambia a fost spitalizat pentru o gastro-enterită severă. El a fost testat, din precauție, însă rezultatul a fost negativ. Cum starea sa de sănătate s-a înrăutățit rapid, s-a  pus sub semnul întrebării primul test. Mai cu seamă că a avut simptome îngrijorătoare, asociate cu Covid-19. Joi, jucătorul în vârstă de 23 de ani a ajuns în secţia de reanimare la alt spital, după ce starea sa de sănătate s-a degradat. Testat din nou, a fost depistat pozitiv. 
Clubul din Montpellier a postat pe site-ul oficial un comunicat, fără să precizeze numele fotbalistului: “Ca urmare a unor probleme digestive şi respiratorii, unul dintre jucătorii noştri este spitalizat la Montpellier de două zile, într-un mediu specializat, pentru a beneficia de îngrijirile corespunzătoare”.
Născut în 7 septembrie 1996, la Lyon, Junior Sambia s-a format ca fotbalist la OL, unde a fost junior între 2003 și 2011. A activat apoi la UF Macon (2011-2012) și Chamois Niortais (2013-2018), ultima grupare promovându-l la seniori. În 2017, a fost împrumutat la Montpellier HSC, transferul realizându-se după un an.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...