Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 22 aprilie 2020

FOTBAL: Cum arată proiectul UEFA de calendar pentru anul competițional 2020/2021

Uniunea Europeană de Fotbal Asociație (UEFA) lucrează și la calendarul anului competițional 2020/2021. Astfel, faza grupelor din ediția viitoare ale Ligii Campionilor și Ligii Europa ar fi programate între 20 octombrie și 25 februarie. 
În principal, forul continental speră ca toate campionatele naționale să se reia în mai sau cel mai târziu în luna iunie, iar acestea să ajungă la final până în 30 iulie. Astfel încât luna august să fie rezervată încheierii competițiilor continentale inter-cluburi (Liga Campionilor și Liga Europa).
În cazul în care aceste termene sunt respectate, ediția 2020/2021 a campionatele naționale ar putea debuta în luna septembrie. Iar faza grupelor din Liga Campionilor și Liga Europa s-ar putea desfășura între 20 octombrie și 25 februarie.  
De asemenea, UEFA speră ca la toamnă să se desfășoare și meciurile din grupele Ligii Națiunilor inter-țări. Plus partidele de baraj pentru Euro 2020. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...