Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 27 aprilie 2020

MOTORSPORT: A fost anulat și Marele Premiu al Franţei la Formula 1

Organizatorii Marele Premiu al Franţei la Formula 1 au anunţat, astăzi, anularea cursei programate în 28 iunie, pe circuitul Paul Ricard, din cauza pandemiei de Covid-19. Din această ediție a Campionatului Mondial au fost amânate sau chiar suspendate zece etape. Competiția ar putea să debuteze în Austria, în 5 iulie.
Anunțul anulării grand prix-ului din Hexagon s-a făcut printr-un comunicat în care s-a menționat: "În urma declaraţiilor preşedintelui Republicii care vizează interzicerea evenimentelor majore până cel puţin la jumătatea lunii iulie şi menţinerea spaţiului Schengen închis până la noi ordine, precum şi a deciziilor recente anunţate de guvernul francez pentru a combate răspândirea Covid-19, organizatorii Marelui Premiu al Franţei - Le Castellet iau act de imposibilitatea menţinerii cursei". S-a anunțat, totodată, că spectatorii care şi-au achziţionat deja bilete vor primii banii înapoi.
Până acum au fost amânate sau anulate zece etape din ediția 2020 a Campionatului Mondial de Formula 1, din cauza pandemiei de Covid-19. În prima situație au fost cursele din Australia, Bahrein, Vietnam, China, Olanda, Spania, Azerbaidjan şi Canada. Acelea de la Monaco şi din Franța au fost anulate.
Organizatorii CM de Formula 1 speră ca această ediție să debuteze în 5 iulie, cu Marele Premiu al Austriei de pe circuitul de la Spielberg, deţinut de Red Bull. Acolo ar putea avea loc două etape, ambele fără spectatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...