Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 26 aprilie 2020

FOTBAL: Erling Haaland spune că preferă să mănânce pizza kebab

Component al echipei de fotbal Borussia Dortmund, Erling Haaland (19 ani) a postat un video în care răspunde la întrebările fanilor grupării germane. Tânărul atacant a spus, de pildă, că îi place să mănânce pizza kebab.
Potrivit lequipe.fr, norvegianul a răspuns la tot felul de întrebări. El a vorbit despre pasiunile sale, despre obiceiurile pe care le are, despre idolii săi. Acesta n-a ezitat să spună că pizza kebab este mâncarea lui preferată.
Născut în 21 iulie 2000, la Leeds (Anglia), Erling Braut este fiul fostului internațional norvegian Alf-Inge Haaland. Format ca fotbalist la Bryne FK, acolo unde și-a făcut debutul ca profesionist, în 2016, a evoluat pentru Molde FK (2017-2019) și RB Salzburg (2019/2020) înainte de a ajunge la Borussia Dortumund. Erling a făcut senzație la debutul în Bundesliga, marcând 12 goluri în 11 meciuri disputate pentru formația germană. De asemenea, atacantul a debutat și în selecționata Norvegiei, în 2019, după ce a jucat pentru celelalte reprezentative de juniori și de tineret. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...