Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 28 aprilie 2020

FOTBAL: UEFA cere federaţiilor și ligilor naționale să prezinte până la 25 mai planurile de reluare a meciurilor

Uniunea Europeană de Fotbal Asociație (UEFA) a cerut celor 55 de federaţii afiiate să prezinte, până cel mai târziu în 25 mai, planurile de reluare a campionatelor întrerupte în martie din cauza pandemiei de Covid-19.
Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, a semnat o scrisoare în care le-a fost indicată procedura ce trebuie urmată, precum și eventualele consecințe. "În cazul în care o competiţie naţională trebuie întreruptă din motive legitime, UEFA va cere explicaţii, până la 25 mai, în privinţa circumstanţelor care justifică o astfel de decizie şi să anunţe echipele pentru competiţiile intercluburi UEFA 2020/2021 în baza meritului sportiv în competiţiile naţionale 2019/2020", a anunţat forul european.
Majoritatea campionatelor europene sunt întrerupte din luna martie, în contextul pandemiei. Până acum, în Olanda s-a decis anularea acestei ediții. De asemenea, Belgia a amânat luarea acestei hotărâri, în timp ce în Franța șansele de a duce întrecerea din Lique 1 la capăt sunt infime după ce Guvernul de la Paris a decis interzicerea competițiilor sportive până în august. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...