Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 29 aprilie 2020

FOTBAL: Munchen rămâne pe lista orașelor gazdă ale Euro 2020

Cu toate că a existat zvonul privind o renunțare în contextul pandemiei de Covid-19,  oraşul bavarez Munchen rpmâne printre gazdele turneului final al Campionatului European de fotbal 2020. Amânat pentru perioada 11 iunie - 11 iulie 2021, din cauza pandemiei de coronavirus, Euro 2020 va fi organizat pentru prima oară în douăsprezece țări diferite.
În contextul în care Germania a relaxat restricțiile, Consiliul Local din Munchen a votat, astăzi, ca Stadionul ”Allianz Arena” să se mențină printre gazdele Euro 2020. Acolo sunt programate trei meciuri din Grupa F, una din care fac parte Germania, Franţa, Portugalia şi încă o echipă ce va fi stabilită în urma Play-Off-ului din Liga Naţiunilor, precum şi o partidă din sferturile de finală.
Pe de altă parte, Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, deunăzi, că a trecut de jumătatea procedurilor necesare reconfirmării statutlui de gazdă a Euro 2020 pentru Bucureşti. Structura Locală de Organizare, condusă de Florin Şari, lider de proiect din partea FRF, a înregistrat semnarea a douăsprezece documente din cele 21 necesare reafirmării angajamentelor capitalei României pentru găzduirea Campionatului European de fotbal în 2021. În acest moment, la Bucureşti sunt repartizate patru meciuri, dar guvernul român şi-a manifestat intenţia de a organiza mai multe partide dacă vor fi oraşe care vor renunţa la găzduirea competiţiei.
Uniunea Europeană de Fotbal Asociația (UEFA) a decis amânarea cu un an a turneului final Euro 2020 pentru echipele de seniori. Din punct de vedere procedural, cele douăsprezece oraşe gazdă, printre care se află şi Bucureşti, au fost solicitate să îşi reînnoiască angajamentele asumate acum șase ani. Documentele resemnate, care atestă voinţa fermă de a rămâne în proiectul UEFA Euro, trebuie transmise forului european până la finele lunii aprilie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...