Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 24 aprilie 2020

MOTO: Grand prix-urile Olandei și Finlandei au fost amânate

Organizatorii curselor de MotoGP din Olanda și Finlanda au anunţat, la un interval de câteva ore, astăzi, amânarea acestora ca urmare a măsurilor luate de autorităţi în contextul pandemiei de coronavirus.
Programat în 28 iunie, la Assen, Marele Premiu al Olandei nu se poate desfășura la acea dată fiindcă Guvernul de la Haga a interzis până în 1 septembrie evenimentele cu participări numeroase de persoane. “Din nefericire, recentele măsuri anunţate de guvern fac ca a 90-a ediție a Grand Prix-ului Olandei să fie amânat pentru la toamnă sau pentru anul viitor. Discutăm cu Dorna Sports, organizatorul MotoGP, pe această temă”, s-a subliniat într-un comunicat al organizatorilor.
Câteva ore mai târziu s-a anunțat că și Marele Premiu al Finlandei la MotoGP a fost amânat. Programat în 12 iulie, acesta nu se poate disputa atunci fiindcă noul circuit pe care urma să se desfășoare (KymiRing) nu a fost omologat. În plus, și în Finlanda sunt interzise evenimentele cu mai mult de 500  de persoane înainte de luna august... 
Următorul Mare Premiu de MotoGp ar urma să fie cel al Cehiei, la 9 august. Pe lângă etapele din Olanda și Finlanda, au mai fost amânate cele din Spania, Franţa, Italia, Catalonia și Germania, iar aceea din Qatar a fost anulată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...