Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 22 aprilie 2020

FOTBAL: Olandezii vor să încheie campionatul

Cu toate că Uniunea Europeană de Fotbal Asociație (UEFA) nu agrează această soluție, Federaţia Olandeză de Fotbal (KNVB) intenţionează să declare ”închis” actualul sezon. Această hotărâre ar putea fi luată în contextul în care Guvernul de la Haga a decis ca niciun eveniment public să nu se desfășoare până în 1 septembrie.
Potrivit unui comunicat, "KNVB va discuta cu UEFA, după această decizie a Guvernului. Faptul că în Olanda nu se poate juca fotbal înainte de 1 septembrie ridică numeroase provocări în plan de organizare, sportiv şi economic".
După 26 de etape disputate în Eredivisie, pe primele două locuri se află, la egalitate de puncte (56), Ajax Amsterdam şi AZ Alkmaar, prima având avantajul un golaveraj mai bun: 68:23 față de 54:17.
Marți, UEFA a organizat o nouă videoconferinţă cu reprezentanții tuturor federaţiilor naționale afiliate. Astfel, noua dată limită pentru comunicarea echipelor participante în competiţiile europene este 20 iulie. Deciziile urmează să fie supuse aprobării în şedinţa Comitetului Executiv UEFA de joi, 23 aprilie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...