Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 28 aprilie 2020

OMNISPORT: În Franța se vorbește despre anularea campionatelor de fotbal și rugby

Premierul francez Edouard Philippe a vorbit, astăzi, despre viitorul competițiilor sportive din Hexagon. Potrivit lequipe.fr, demnitarul a precizat că nu poate fi vorba despre reluarea campionatelor profesioniste de fotbal (Ligue 1) și de rugby (Top 14) înainte de luna august.  
Din 11 mai, deși se prevede o relaxare a restricțiilor în Franța, nu se va permite desfășurarea unor competiții profesioniste.  “Va fi posibil să se practice o activitate sportivă individuală în aer liber, respectându-se regulile distanţării fizice. Nu va fi posibil nici să se practice sport în locurile acoperite, nici să se practice sporturi de echipă sau de contact”, a explicat Edouard Philippe, potrivit L’Equipe. Șeful Guvernului de la Paris a subliniat că evenimente reunind peste 5.000 de participanți nu se pot desfășura înainte de septembrie. 
Deminitarul a menţionat că data de 11 mai pentru încheierea perioadei de izolare impusă nu este nici ea certă: “Dacă indicatorii de sănătate nu sunt corespunzători, nu vom încheia izolarea la 11 mai”.
De asemenea, în Franța nu se vor putea desfășura nici antrenamente colective cu un număr mai mare de zece persoane.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...