Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 29 aprilie 2020

FOTBAL: Jucătorii din LaLiga pt relua antrenamentele individuale din 4 mai

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunţat, marţi seară, că fotbaliștii din LaLiga, prima divizie iberică de fotbal, îşi vor putea relua antrenamentele în 4 mai, în mod individual. A fost stabilit și un protocol ce urmează a fi respectat de toată lumea.
Astfel, sportivii vor primi, la început prin mail, programul de antrenament. Ei vor veni la baza de pregătire deja îmbrăcaţi în echipament, purtând mănuşi şi mască. Se va evita astfel trecerea lor pe la vestiare, implicit contactul direct între fotbaliști. Pe terenul de antrenament nu se vor putea afla simultan mai mult de şase jucători.
S-a menționat, totodată, că în a doua etapă, care va începe în 11 mai, va fi permisă pregătirea fotbaliștilor în mici grupuri. După aceste faze, echipele vor ridica progresiv măsurile de protecţie împotriva Covid-19 şi vor reveni la condiţiile normale de antrenament.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...