Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 26 aprilie 2020

FOTBAL: Un miliardar britanic vrea să plătească pentru redenumirea arenei Camp Nou

Miliardarul britanic Alkiviades David (51 ani) a anunţat că a discutat cu conducerea lui FC Barcelona despre un eventual parteneriat pentru sezonul viitor.
Săptămâna trecută, gruparea catalană a anunțat că va ”vinde” numele arenei sale pentru ediția 2020/2021 a campionatului de fotbal, iar banii rezultați vor fi donați pentru combaterea pandemiei de Covid-19.Consiliul de Administraţie al clubului FC Barcelona a fost de acord să cedeze Fundaţiei Barca drepturile asupra numelui stadionului. Astfel, fundaţia trebuie să găsească un sponsor care să dea numele arenei.
Potrivit lequipe.fr, Alkiviades David, antreprenor de origine greacă, dar născut în Nigeria, e pe punctul de a achiziţiona drepturile legate pentru numele stadionului cu platformă de streaming ”FilmOn TV” sau prin societatea sa farmaceutică ”Swissx”. "Contactul s-a stabit la începutul săptămânii şi sunt convins că acordul va fi încheiat. Sunt optimist. Este un moment istoric în istoria sportului şi se încadrează cu planurile mele actuale", a declarat David pentru cotidianul britanic ”Daily Mail” citat de lequipe.fr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...