Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 24 aprilie 2020

MOTORSPORT: Echipe de Formula 1 au fost plătite în avans de Liberty Media

Unele echipe participante la ediția 2020 a Campionatului Mondial de Formula 1 au fost plătite în avans de grupul Liberty Media, proprietarul american ”Marelui Circ”. Potrivit cotidianului francez ”L’Equipe”, prin acest demers s-a urmărit sprijinirea team-urilor afectate mai tare de criza pandemiei de coronavirus.
Preşedinte al Liberty Media, Greg Maffei a spus: ”Am trimis deja bani unor echipe. Există cazuri pentru care am putea să facem şi mai mult. Avem alte opţiuni pentru a ajuta echipele care au nevoie. Vrem să ne asigurăm că team-urile sunt solvabile pentru că avem nevoie ca ele să concureze în 2020, în 2021 şi după aceea”.
Până în acest moment, din cauza pandemiei de Covid-19 au fost amânate etapele programate la Sakhir, în Bahrein (22 martie), Hanoi, în Vietnam (5 aprilie), Shanghai, în China (19 aprilie), Zandvoort, în Olanda (3 mai), Barcelona, în Spania (10 mai), Baku, în Azerbadijan (7 iunie), Montreal, în Canada (14 iunie) și Le Castellet, în Franța (28 iunie). De asemenea, etapele din Australia, de la Melbourne (15 martie) și Monaco (24 mai) au fost anulate. De asemenea, este incertă organizarea Marelui Premiu al Belgiei din 30 august în contextul în care Guvernul de la Bruxelles a interzis organizarea unor evenimente de masă până în 1 septembrie.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...