Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 22 aprilie 2020

FOTBAL: Liga Italiană spune că toate cluburile din Serie A sunt de acord cu reluarea campionatului

Contrar unor informații apărute în presa peninsulară, Adunarea Cluburilor din Serie A a aprobat, în unanimitate, reluarea ediției în curs. Competiția a fost întreruptă în martie din cauza pandemiei de Covid-19. 
Liga Italiană a precizat într-un comunicat că ”Adunarea a confirmat, printr-un vot unanim al celor 20 de cluburi reunite într-o videoconferință, intenția de a finaliza ediția sportivă 2019/2020”. 
S-a subliniat că decizia de disputare a meciurilor va fi luată "în conformitate cu regulile stabilite de FIFA, de UEFA şi de federaţia italiană (FIGC)" şi "în conformitate cu protocoalele medicale pentru protejarea jucătorilor". 
De asemenea, s-a subliniat că Federația Italiană de Fotbal (FIGC) uma să-i prezinte șefului Sporturilor Vincenzo Spadafora protocolul medical stabilit pentru reluarea antrenamentelor, în grupuri mici la început, din 4 mai. Competiția s-ar putea relua la sfârșitul lunii viitoare sau la începutul lunii iunie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...