Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 26 aprilie 2020

FOTBAL: Amiens şi-a testat jucătorii înainte de reluarea antrenamentelor

Gruparea franceză de fotbal Amiens a anunţat şi-a testat jucătorii înainte de reluarea antrenamentelor, prevăzută pentru 11 mai. De asemenea, la finalul perioadei de izolare, fotbaliștii vor fi supuşi unor teste cardiologice, virusologice şi psihologice.
Comisia medicală a Federaţiei Franceze de Fotbal a elaborat un protocol pentru revenirea jucătorilor şi pentru revenirea la antrenamente.
Președintele lui Amiens, Bernard Joannin, a declarat pentru RMC, potrivit lequipe.fr: ”Totul a fost urmărit de celula noastră medicală. Vom avea rezultatele acestor teste luni. Le vom analiza împreună. Vom fi obligați să efectuăm teste o dată la patru zile atunci când antrenamentele vor fi reluate. Cred că Liga Profesionistă de Fotbal va impune asta tuturor cluburilor. Trebuie să fim siguri că jucătorii și staff-ul nostru nu vor fi expuși”.  
După 28 de etape dinsputate în Ligue 1, Amiens ocupă locul 19, penultimul, în clasament. Gruparea are 23 de puncte, fiind la 4 puncte de ocupanta locului 18, Nimes, și la 7 de Saint-Etienne și Dijon, care împart pozițiile 16 și 17. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...