Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 29 aprilie 2020

FOTBAL: Paulo Dybala nu reușește să scape de noul coronavirus

Component al echipei Juventus Torino, campioana en titre a Italiei la fotbal, Paulo Dybala a fost din nou testat pozitiv cu noul coronavirus! 
Potrivit emisiunii El Chiringuito, acesta a fost depistat pozitiv de patru ori în ultimele şase săptămâni.
Paulo Dybala a anunţat în 21 martie că atât el, cât şi iubita sa au fost descoperiției că sunt infectați cu Covid-19. Iată mesajul postat atunci de fotbalist, pe Instagram: “Bună ziua tuturor, vreau doar să vă anunţ că am primit rezultatele testului Covid-19 şi atât Oriana, cât şi eu am fost testaţi pozitiv. Din fericire suntem în stare perfectă. Vă mulţumim pentru mesaje”. Juventus Torino a confirmat informația: “Paulo Dybala a fost testat şi rezultatul a fost pozitiv cu Covid-19. El se află în izolare la domiciliu din 11 martie. Va fi monitorizat în continuare. Se simte bine şi este asimptomatic”. Dybala a fost al treilea jucător de la Juventus infectat cu coronavirus, după Daniele Rugani şi Blaise Matuidi. 
Născut în 15 noiembrie 1993, în Laguna Larga, atacantul s-a format ca fotbalist la Instituto de Cordoba (2003), care l-a promovat și în echipa de seniori. După un campionat jucat pentru aceasta, în 2011/2012, Dybala a ajuns în Italia, la US Palermo (2012-2015), de la care s-a transferat la Juventus. Pentru ”Bătrâna Doamnă”, argentinianul a disputat 216 meciuri, marcând 91 de goluri. De asemenea, el este și internațional, din 2015 el disputând 29 de meciuri pentru Argentina și marcând două goluri. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...