Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 30 aprilie 2020

FOTBAL: Jose Mourinho e favorabil reluării întrecerii din Premier League

Antrenor al echipei de fotbal Tottenham Hotspur, Jose Mourinho s-a declarat favorabil reluării meciurilor din Premier League. Cotidianul britanic ”The Times” a invocat data de 8 iunie ca termen pentru reînceperea competiției în Anglia. 
Într-un interviu pentru Sky Sports, preluat de lequipe.fr, portughezul a spus că reluarea campionatului ar fi ceva ”bun pentru toată lumea”. De altfel, clubul la care activează Mourinho și-a anunțat jucătorii că pot reveni la antrenamente, însă doar cu respectarea unor măsuri stricte de distanţare socială. Astfel, acestora le-au fost puse la dispoziţie mai multe terenuri de antrenament, însă doar pentru şedinţe individuale. Fiecare sportiv trebuie să vină singur la antrenament şi la finalul şedinţei de pregătire să plece imediat acasă.
În Premier League se dezbate acum ”Proiectul Restart”. Acesta ar prevede reluarea antrenamentelor colective pentru echipe din 18 mai, iar apoi, între 8 iunie și 27 iulie, se vor desfășura cele nouă etape rămase. Partidele s-ar disputa, desigur, fără spectatori și pe un număr limitat de stadioane (Football Association a propus ca ele să fie găzduite de Wembley). ”Îmi place să cred că fotbalul nu va fi niciodată cu adevărat cu porțile închise. Cu camerele (tv), milioane și milioane de oameni îl vor urmări. Chiar dacă într-o zi va trebui să intrăm într-un stadion gol, el nu va fi gol”, comentat Mourinho. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...