Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 25 august 2022

TENIS / US OPEN: Nevaccinat împotriva COVID-19, Djokovic anunţă că nu va participa

Fost lider mondial, sârbul Novak Djokovic (6 ATP) a anunţat că nu va participa la ediția din acest an a US Open. El este nevaccinat împotriva COVID-19.  

Djokovic a postat următorul mesaj pe Twitter: „Din nefericire, nu voi putea face deplasarea la New York de această dată pentru US Open. Vă mulţumesc pentru mesajele de iubire şi susţinere. Succese colegilor mei din circuit! Mă voi menţine în formă şi cu o gândire pozitivă şi voi aştepta o oportunitate pentru a concura din nou. Ne vedem curând, lume a tenisului!”.

În SUA nu mai este obligatorie prezentarea unui test COVID-19 cu rezultat negativ de către călătorii vaccinaţi care vor să intre în ţară. Însă ei trebuie să prezinte un certificat care să dovedească faptul că au fost vaccinaţi cu schemă completă.

Fost lider ATP, sârbul nu s-a vaccinat împotriva COVID-19, fiind expulzat din acest motiv din Australia, unde ar fi trebuit să participe la primul turneu de grand slam al anului. 

În martie trecut, Djokovic nu a putut participa la turneele Masters 1.000 de la Indian Wells şi Miami fiindcă nu putea intra pe teritoriul SUA din cauza regulilor acestei țări pentru cetăţenii străini nevaccinaţi. Atunci, Djokovic a postat următorul mesaj pe Twitter: "Deşi am fost înscris automat la Indian Wells şi Miami, ştiam că va fi puţin probabil să pot călători. CDC a confirmat că reglementările nu se vor schimba. Aşa că nu voi putea juca în SUA. Mult succes celor care joacă la aceste turnee grozave". 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...