Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 29 august 2022

FOTBAL / ROMÂNIA: FCU Craiova 1948 și FCSB au anunţat transferul lui Compagno

Perfectat în acest weekend, transferul lui Andrea Compagno (26 ani) la FCSB a fost anunțat, astăzi (luni, 29 august), atât de FCU Craiova 1948, cât și de formația din Berceni. Fotbalistul va evolua pentru gruparea lui Nicolae Dică în schimbul a 1,5 milioane de euro.

Într-o postare pe rețelele sociale, echipa din Bănie a precizat: „Fotbal Club Universitatea 1948 şi FCSB au ajuns la un acord privind transferul lui Andrea Compagno la echipa din capitală pentru suma de 1.500.000€ + 10% dintr-un viitor transfer. Clubul îi mulţumeşte lui Andrea pentru tot ce a realizat ca jucător al echipei şi îi urează mult succes în următoarea provocare”.

Un anunț asemănător a avut și FCSB: „Atacantul italian în vârstă de 26 de ani a semnat contractul cu clubul nostru și va purta tricoul cu numărul 96. Andrea va participa marți la o conferință de presă organizată la Baza Sportivă FCSB. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese alături de FCSB! Andrea Compagno s-a născut la 22 aprilie 1996, în Palermo, Italia și a început fotbalul la Catania, club care l-a împrumutat, în anii de început ai carierei, la Due Torri sau Pinerolo. A mai trecut pe la AC Torino, SSD Argentina Arma, Borgosesia, Nuorese, pentru ca în 2018 să semneze cu Tre Fiori, alături de care a câștigat titlul și Cupa în San Marino, fiind și golgheterul campionatului în sezonul 2018-2019, cu 22 de reușite. În iulie 2020 a ajuns la Craiova, unde a semnat cu FC Universitatea 1948, formație pentru care a adunat 26 de goluri în 60 de partide de Liga 2, Liga 1 și Cupa României”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...