Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 30 august 2022

TENIS / US OPEN: Daria Snigur a izbucnit în plâns după victoria cu Halep

Victorioasă în fața Simonei Halep (30 de ani), ucraineanca Daria Snigur a declarat că îi dedică Ucrainei acest succes. În vărstă de 20 de ani, aceasta s-a calificat în premieră pentru ea în turul 2 al unui turneu de mare șlem. Daria Snigur s-a impus cu 6-2, 0-6, 6-4 în fața fostului lider mondial.

După meci, debutanta a spus că a avut emoţii foarte mari: „Sunt foarte fericită. Este imposibil pentru mine să îmi găsesc cuvintele acum. Îi mulţumesc Simonei. Este o experienţă grozavă pentru mine... Este imposibil pentru mine să o bat pe Simona. Mulţumesc tuturor celor care s-au uitat la meci. Am fost foarte, foarte, foarte emoţionată, dar am încercat să fac tot ce pot mai bine. Bineînţeles, acest meci este pentru Ucraina, pentru familia mea, pentru toţi cei care m-au susţinut. Vă mulţumesc! Trăiască Ucraina”, a spus sportiva în interviul de pe teren.

Născută la Kiev, în 27 martie 2002, Snigur este o jucătoare venită din calificări şi aflată la prima prezenţă pe tabloul principal al unui grand slam. În 2020, a participat la calificările pentru Roland Garros, fiind învinsă de austriaca Barbara Haas. Cu un an înainte, a câștigat turneul de la Wimbledon, la junioare, impunându-se în finala cu Alexa Noel. 

În turul următor, Daria Snigur o va întâlni pe canadianca Rebecca Marino (106 WTA), care a învins-o cu 6-2, 6-3 pe poloneza Magdalena Frech (103 WTA).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...