Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 17 august 2022

FOTBAL / ANGLIA: Elon Musk nu va cumpăra pe Manchester United

Vestea că Elon Musk, şeful Tesla şi SpaceX, va cumpăra echipa de fotbal Manchester United s-a răspândit rapid. Și la fel a venit și dezmințirea. "Este o glumă".

Miliardarul Elon Musk se ține de șotii. Patronul Tesla şi SpaceX a negat în noaptea de marţi spre miercuri că vrea să cumpere clubul englez Manchester United. Și a făcut-o la câteva ore după ce un prim tweet în care îşi exprima o astfel de intenţie a devenit viral pe rețelele sociale. "Nu, este o glumă (...). Nu cumpăr niciun club sportiv”, a scris miliardarul, după ce postarea sa inițială a avut aproape 500.000 de aprecieri în câteva ore.

În acest moment, Manchester United este listată la Bursa din New York. Și deşi niciun acţionar nu deţine un pachet majoritar de acţiuni, gruparea engleză este controlată de cei şase copii ai omului de afaceri american Malcolm Glazer, care a preluat-o în 2005.

Manchester United este unul dintre cele mai cunoscute cluburi din lume, având cele mai multe titluri de campioană în Anglia (20). În ultima vreme, gruparea trece printr-o criză a rezultatelor, iar fanii ei își exprimă nemulțumirea pe reţelele de socializare. În acest moment, după două etape din ediția 2022/2023 a Premier League, United se află pe ultimul loc, fără punct!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...