Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 26 august 2022

FOTBAL / CONFERINȚA EUROPEANĂ (PLAY-OFF): Universitatea Craiova a fost eliminată la lovituri de departajare, Rădoi vorbește despre „o loterie”

Echipa Universitatea Craiova a fost eliminată, joi, 25 august, în urma loviturilor de departajare, (3-4), în Play-Off-ul ediției 2022/2023 a Conference League. Formația din Bănie a terminat la egalitate, 1-1, manșa secundă cu Hapoel Beer-Sheva, în Israel. În tur, la Drobeta Tr. Severin, a fost tot 1-1. 

Primele 90 de minute ale meciului din Israel s-au încheiat la egalitate, 0-0, astfel încât s-au mai disputat două reprize de prelungire. Roguljic a deschis scorul în minutul 105 dintr-o lovitură liberă, iar Hapoel a egalat în minutul 105+1, prin Hemed.

La lovituri de departajare pentru formația israeliană au marcat Suleymanov, Keltjens, Helder Lopes şi Dadya, iar pentru Craiova au transformat Roguljic, Nistor şi Găman, în timp ce Andrei Ivan şi Bancu au ratat.

La finalul disputei, antrenorul Mirel Rădoi a spus: „Partida a decurs aşa cum ne-am aşteptat, diferită de primul tur. În prima repriză ne-a fost teamă să avem o circulaţie a balonului şi am jucat cu mingi lungi. Cei de la Beer-Sheva au fost agresivi şi au rămas sus. În repriza a doua am echilibrat jocul, dar avem probleme la finalizare. Nu am fost cei mai inspiraţi la pasa finală. În seara asta am avut avantaj şi trebuia să fim destul de abili să păstrăm acel avantaj până la pauză. Trebuia să fim mult mai deştepţi la acea lovitură liberă. La penalty-uri este o loterie, o ruletă rusească. Aceste meciuri trebuie să ne întărească, pentru că în momentele grele se arată caracterele puternice”.

Tragerea la sorţi a grupelor Conferinței Europene este programată vineri, 26 august, la ora 15.30, la Istanbul.

Au evoluat următoarele formații: 

Hapoel Beer Sheva: Glazer - Tibi, Abu Abaid (Or Dadya, 97), Miguel Vitor, Helder Lopes - Bareiro, Yosefi (Hemed, 61), Elias (Keltjens, 77) – Safuri (Micha, 77), Selmani (Hatuel, 61), Ansah (Suleymanov, 73)

Antrenor: Elyaniv Barda

CSU Craiova: Lazar – Martic (Găman, 91), Raul Silva, Screciu – Hanca (Căpăţână, 71), Creţu, Mateiu (Nistor, 119), Bancu – Baiaram (Roguljic, 91), Koljic (Vătăjelu, 105), A. Ivan

Antrenor: Mirel Rădoi

Arbitru: Erik Lambrechts. Asistenți: Jo de Weirdt, Mathias Hillaert. Arbitrul nr. 4: Wim Smet (toţi din Belgia)

Play-Off

Viking (Norvegia) - FCSB 1-3 (1-2 în tur)

CFR Cluj - Maribor (Slovenia) 1-0 (0-0 în tur)

Hapoel Beer-Sheva (Israel) - Universitatea Craiova 1-1 (1-1 în tur), 4-3 la loviturile de departajare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...