Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 22 august 2022

FOTBAL / ROMÂNIA: Universitatea Cluj a pierdut cu Sepsi OSK, meciul a fost întrerupt din cauza scandărilor xenofobe

Echipa Sepsi OSK a câştigat cu 1-0, astăzi (luni, 22 august), pe Cluj Arena, meciul cu Universitatea Cluj, contând pentru etapa a şasea din ediția 2022/2023 a Superligii. Partida a fost oprită timp de zece minute din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor clujeni. La final, Alex Chipciu și-a exprimat nedumerirea pentru faptul că formația lui nu marchează. 

Confruntarea de pe stadionul clujean a fost influențată negativ de starea gazonului, unul afectat serios de un festival organizat în această vară. În minutul 25, arbitrul Sebastian Colţescu a oprit partida şi i-a trimis pe jucători la cabine din cauza unor scandări xenofobe ale suporterilor clujeni, dar şi a unor materiale pirotehnice aruncate pe teren. Partida a fost întreruptă timp de zece minute. Golul oaspeţilor a fost înscris în minutul 53, când Rondon a fructificat pasa lui Aganovic.

După meci, Alexandru Chipciu, mijlocaşul lui „U” Cluj, a declarat pentru televiziunile care transmit Superliga: „Este greu să găseşti o explicaţie. Suntem toţi dezamăgiţi! Acum, la cald, nu pot să-mi dau seama, dar iar mi s-a părut că am avut multe ocazii şi nu am dat gol. Nu ştiu ce se întâmplă. E clar că avem aceleaşi probleme meci de meci. Cred că singura soluţie este să stăm toţi pe 16 metri şi să ne rugăm să câştigăm cu 1-0. Bine, mie nu-mi place fotbalul ăsta, dar în Liga 1 văd că asta merge. Înfrângerea trebuie să ne-o asumăm şi noi. Nu putem spunem că antrenorul e de vină. E frustrant când mă gândesc că suntem acolo unde suntem şi avem doar două puncte. Mi se pare incredibil. Să ai mereu ocazii şi să nu dai gol. Se adună presiune. Avem nişte suporteri fabuloşi. E păcat", a declarat Alexandru Chipciu.

Au evoluat următoarele formații:

„U” Cluj: Gorcea – R. Romeo, Ilie, Ispas, Pârvulescu (Briceag, 64) – Bic (Remacle, 63), Romario, I. Filip (Haită, 78) – Chipciu (Hlistei, 78), Bălan, Ely Fernandes (Boiciuc, 46)

Antrenor: Erik Lincar

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, Ispas (A. Dumitrescu, 76) - Rodriguez, Păun, Aganovic (Achahbar, 76) - Bărbuţ (Ashkovski, 69), Rondon (Al. Tudorie, 69), Gheorghe (Damaşcan, 88)

Antrenor: Cristiano Bergodi

Arbitru: Sebastian Colţescu. Asistenți: Sebastian Gheorghe, Mircea Orbuleţ. Arbitrul nr. 4: Florin Andrei

Camera VAR: Bogdan Dumitrache  - Ionel Valentin Dumitru

Superliga

Etapa a 6-a

Vineri, 19 august

CS Mioveni - FC Argeș 0-1

FCU Craiova - Petrolul Ploiești 0-1

Sâmbătă, 20 august

Rapid - UTA 1-0

Duminică, 21 august

Ora 16.00 (AMÂMAT): Hermannstadt - CFR Cluj

Ora 18.30 (AMÂMAT): Chindia - Univ. Craiova

Ora 21.30 (AMÂMAT): FC Botoșani - FCSB

Luni, 22 august

„U” Cluj - Sepsi 0-1

Ora 19.30: Farul Constanța - Voluntari

Clasament

1. Rapid 12 puncte

2. FC Botoșani 11 puncte

3. Petrolul 10 puncte

4. Sepsi 10 puncte

5. CFR Cluj 9 puncte

6. Hermannstadt 9 puncte

7. Farul 9 puncte

8. FC Argeș 9 puncte

9. Univ. Craiova 8 puncte

10. FCU Craiova 7 puncte

11. UTA 7 puncte

12. FC Voluntari 7 puncte

13. FCSB 6 puncte

14. Chindia 2 puncte

15. ”U” Cluj 2 puncte

16. CS Mioveni 1 punct

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...