Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 18 august 2022

FOTBAL / CONFERINȚA EUROPEANĂ (PLAY-OFF): FCSB a pierdut acasă cu Viking Stavanger

Cu toate că a fost susținută de mii de suporteri, pe Arena Națională din București, FCSB a pierdut (1-2), astăzi (joi, 18 august), meciul cu formaţia norvegiană Viking Stavanger, în prima manşă a Play-Off-ului Conference League. Formația din Berceni a fost din nou superficială în apărare, primind două goluri din trei șuturi pe poartă!

FCSB a început în forță și a dat senzația că va obține ușor victoria. Oamenii lui Nicolae Dică au condus cu 1-0 prin golul marcat de Florinel Coman în minutul 3. Norvegienii au reacționat imediat și Kabran a egalat în minutul 5. Rezultatul final a fost stabilit de Bjorshol în minutul 35.

Meciul decisiv pentru calificarea în grupele Conference League se va disputa joi, 25 august.

Au evoluat următoarele formații: 

FCSB: Târnovanu – Pantea (V. Creţu, 54), Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Olaru – Cordea (I. Stoica, 86), Oct. Popescu (Raţă, 74), Fl. Coman – Miculescu (B. Rusu, 54)

Antrenor: Nicolae Dică

Viking: Gunnarsson – Bjørshol (Vikstøl, 73), Brekalo, Vevatne, Pattynama – Fridjonsson (Tangen, 83), Solbakken, Lokberg (Torsteinbo, 65) - Kabran, Karlsbakk (Sandberg, 46), Tripic (Traore, 83). 

Antrenor:  Morten Jensen

Arbitru: Giorgi Kruashvili. Asistenți: Levan Varamishvili, Zaza Pipia. Arbitrul nr. 4: Davit Kharitonashvili (toţi din Georgia)

Conferința Europeană

Play-Off

Joi, 18 august

Universitatea Craiova - Hapoel Beer Sheva 1-0

Maribor - CFR Cluj 0-0

FCSB - Viking Stavanger 1-2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...