Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 18 august 2022

ÎNOT / CE 2022 (SENIORI): David Popovici a fost desemnat cel mai bun sportiv în probele masculine!

Medaliat cu aur în probele de 100 m și 200 m liber, autor al unui record mondial de seniori la prima probă, respectiv de juniori la cealalată, David Popovici (17 ani) a produs senzație la Campionatul European de înot seniori de la Roma. Rezultatele sale au făcut ca sportivul legitimat la CS Dinamo să fie desemnat cel mai bun înotător al ediției CE de la Foro Italico în probele masculine.

Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM) a precizat pe pagina de Facebook: „În această seară, la finalul probelor de înot, David Popovici a fost desemnat cel mai bun sportiv în probele masculine, iar Ruta Meilutyte (Lituania) a fost desemnată cea mai bună sportivă în probele feminin. Clasamentul a fost realizat pe baza unui punctaj, în urma celor mai bune performanțe din competiție.

La masculin, David a totalizat 1.003 puncte, pentru timpul din finala de 100 m liber (46.86 s – nou record mondial de seniori) și a fost urmat în clasament de Mykhaylo Romanchuk (Ucraina) – 982 de puncte şi de Thomas Ceccon (Italia) – 979 de puncte. La feminin, Ruta Meilutyte a totalizat 985 de puncte. FELICITĂRI, DAVID!”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...