Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 21 august 2022

SĂRITURI ÎN APĂ DE LA MARE ÎNĂLȚIME / CE 2022: Constatin Popovici şi Cătălin Preda au cucerit medaliile de aur și argint!

Legitimați la CSA Steaua, Constantin Popovici şi Cătălin Preda au obţinut, astăzi (sâmbătă, 20 august), medaliile de aur, respectiv de argint în competiţia de high-diving din cadrul Campionatului European de nataţie seniori de la Roma. Această probă s-a desfășurat în premieră la CE.   

Popovici a obţinut un punctaj total de 455,70, iar Cătălin Preda a adunat 436,20 puncte. Pe locul 3 s-a clasat italianul Alessandro De Rose, cu 416,45 puncte. Cei doi sportivi români sunt pregătiți de antrenorul Florin Avasiloae.

Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM) a salutat această „dublă” reușită. „Aur și argint pentru natația românească în Italia! Ce final pentru delegația României la Campionatul European de natație seniori de la Roma! Sâmbătă seara, 20 august 2022, în închiderea competiției din capitala Italiei, au avut loc ultimele două sărituri din concursul masculin de high-diving. Iar România a cucerit două medalii prin Constantin Popovici – AUR, cu un punctaj total de 455.70, și prin Cătălin Preda – ARGINT cu un total de 436.20 puncte. A fost pentru prima dată în istoria Campionatelor Europene de natație de seniori când în programul competițional au avut loc probele de high-diving, la feminin și masculin”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...