Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 24 august 2022

ATLETISM / ROMÂNIA: Delvine Meringor va concura pentru Steaua Bucureşti până în 2024

Câştigătoare a maratonului de la Los Angeles, anul acesta, atleta de origine kenyană Delvine Meringor a semnat prelungirea contractului cu Steaua Bucureşti, până în septembrie 2024. Atleta are cetăţenia română din 2021.

Meringor a realizat o performanţă remarcabilă în 20 martie 2022, când a câştigat maratonul de la Los Angeles, cu un nou record al cursei, 2h 25,03. Tot în acest an, ea a dominat probele de fond la Campionatul Naţional de la Târgu Jiu, câştigând fără drept de apel cursele de 5.000 m şi 10.000 m. Alergătoatea care a obţinut cetăţenia română de anul trecut este colegă de antrenament cu Claudia Bobocea, iar ambele sunt pregătite de antrenorul Valentin Anghel.

Steaua a subliniat valoarea maratonistei Delvine Meringor în postarea făcută pe Facebook: „Atleta noastră este considerată ca fiind una dintre principalele candidate la cucerirea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024. Mulţumim, Delvine, pentru că ai ales să continui sub culorile roş-albastre şi sperăm să te vedem cât de curând pe podiumurile internaţionale, sub drapel!”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...