Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 26 mai 2022

TENIS / ROLAND GARROS: Victorioasă la simplu, Irina Begu s-a calificat în aceeași zi în turul doi la dublu

Alături de Camila Osorio (Columbia), Irina Begu a reuşit, astăzi (joi, 26 mai), calificarea în turul 2 la turneul de mare șlem de la Roland Garros. Cu câteva ore înainte, bucureșteanca promovase în turul 3 la simplu.

Irina și Camila au trecut cu 6-3, 7-5 de favoritele cu numărul 11, Shuko Aoyama (Japonia) şi Hao-Ching Chan (Taiwan). Disputa a durat o oră şi 30 de minute.

În turul 2, Begu și Osorio vor juca în compania franțuzoiacelor Caroline Garcia și Kristina Mladenovici, care au primit un wild card.

Pentru calificarea în turul al doilea, Irina și Camila vor împărți 25.000 de euro şi câte 130 de puncte WTA.

Tot astăzi, Irina Begu (63 WTA) s-a calificat în turul al treilea la simplu. Ea a învins-o cu 6-7/3, 6-3, 6-4, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova (31 WTA şi cap de serie cu numărul 30). Românca a fost aproape să fie descalificată. La scorul de 7-6/3, 3-6, 2-0, 15-0 pentru Alexandrova, pe serviciul acesteia, Irina Begu s-a îndreptat spre marginea terenului să-şi schimbe racheta. Însă ea a aruncat de la distanţă racheta, care a lovit scaunul de odihnă şi a ricoşat în tribună, lovind un copil aflat pe primul rând. Arbitrul de scaun a chemat supervizorul turneului, care a decis ca meciul să continue, avertizând-o pe Irina. După meci, Begu s-a dus la copilul pe care l-a lovit şi a făcut o fotografie cu el. În turul 3, românca o va înfrunta pe franțuzoaica Leolia Jeanjean (227 WTA), beneficiară a unui wild card, care a eliminat-o (6-2, 6-2) pe Karolina Pliskova (Cehia, locul 8 WTA).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...