Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 24 mai 2022

FOTBAL / ROMÂNIA: Rapid a anunțat că Dan Şucu este noul acţionar al grupării din Giulești

Clubul de fotbal Rapid se întârește. Gruparea din Giulești a anunțat, astăzi (marți, 24 mai), că Dan Şucu este noul său acţionar. Acesta va deţine 50% din acţiunile clubului, celelalte 50% fiind ale lui Victor Angelescu.

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial și pe rețelele sociale, FC Rapid 1923 a precizat: "Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu şanse reale la câştigarea titlului din Liga 1. Şi, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacţiile dorite şi în competiţiile europene. Da, ne-am dori mult ca toţi fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanţele echipei. Şi tot pentru fanii noştri, ne vom strădui ca aceste performanţe să fie obţinute prin seriozitate şi corectitudine.Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce îşi respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii şi angajaţii Clubului să fie plătiţi bine şi fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai şi fără excepţii. De asemenea, ne dorim ca Rapid să se susţină independent şi să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici. Mai mult, noi ne plătim taxele către stat şi comunitate, şi nu ne interesează să fim protejaţii niciunui politician. Ne dorim atât de multe pentru Rapid, şi nu va fi uşor, dar cu toţii ştim că atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat vei găsi soluţia potrivită pentru a reuşi".

Mâine (miercuri, 25 mai), la ora 13:00, va avea loc evenimentul de prezentare al lui Şucu, în cadrul unei conferinţe de presă speciale, ce se va desfăşura la stadionul Rapid - Giuleşti. Aceasta va fi transmisă, în direct, pe paginile de Facebook şi YouTube - FC Rapid 1923.

Promovată în vara anului trecut, Rapid a terminat pe locul 3 în Play-Out-ul Ligii 1, după ce s-a aflat mult timp pe primul loc. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...