Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 25 mai 2022

FOTBAL / ROMÂNIA: Noul acționar de la FC Rapid spune că banul public nu are ce căuta în sportul rege

În conferința de presă în care a fost prezentat ca acționar principal la FC Rapid, Dan Şucu a spus că gruparea giuleșteană nu are niciun fel de dorinţă de a intra într-o legătură cu ceva ce are legătură cu statul. 

Omul de afaceri a declarat: “Nu dorim niciun ban din partea niciunei primării, niciun ban din partea niciunui minister, ne vom plăti toate taxele în conformitate, ireproşabil din punct de vedere fiscal. Anul viitor sperăm la venituri 6 milioane spre 7 şi cheltuieli echivalente. Nu are ce căuta banul public în fotbal. Banul public este binevenit în cel mai bun caz în zona de sport de masă. Nu ne interesează doar ideea de a fi campioni, ne interesează şi modul cum ajungem acolo”.

Pe de altă parte, Dan Şucu a vorbit şi despre apropierea sa de Rapid: “Mă gândeam... Atâţia rapidişti cu pedigree aici şi vă vorbeşte unul care este aşa, rapidist extrem de recent, prin ricoşeu. Copiii mei amândoi joacă la Rapid şi m-au umplut de entuziasm. După aceea vin ăştia tineri de lângă mine. Mă fac şi mai tânăr.. Și mai mult entuziasm... Chiar dacă nu am pedigree de rapidist aş putea să fac pentru Rapid la fel de mult ca unul care-l are”.

Gruparea din Giulești a anunțat, marți, 24 mai, că Dan Şucu este noul său acţionar. Acesta va deţine 50% din acţiunile clubului, celelalte 50% fiind ale lui Victor Angelescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...