Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 26 mai 2022

FORMULA 1: Bernie Ecclestone a fost reţinut pe un aeroport din Brazilia

Fost proprietar şi administrator al drepturilor comerciale ale Formulei 1, Bernie Ecclestone (91 de ani) a fost arestat, miercuri, 25 mai, în Brazilia. Britanicul se pregătea să urce într-un avion privat cu destinaţia Elveţia, iar asupra lui s-a găsit un pistol. 

Potrivit lequipe.fr, arma a fost depistată în timpul unui control cu ​​raze X efectuat pe aeroportul Viracopos din Campinas (statul São Paulo). Arma de foc, un LW Seecamp.32, se afla în bagajele lui Ecclestone.

Cum nu a putut prezenta un document care să-i permită portul de armă, fostul şef de Formulei 1 a fost reținut şi audiat la aeroport. Acesta a recunoscut că deţine respectiva armă, însă a subliniat că nu ştia că se află în bagaj.

Britanicul şi-a plătit cauţiunea şi a fost eliberat. Acesta a putut pleca în Elveţia.

Fost pilot de automobilism sportiv, în anii 50, apoi implicat în Formula 1 prin cumpărarea echipei Connaught, Bernard Charles Ecclestone a deținut drepturile comerciale ale ”Marelui Circ” de la sfârșitul anilor 80. În ianuarie 2017, după 30 de ani, acesta le-a vândut grupului american Liberty Media din cadrul Delta Topco. Supranumit Mister E, acesta a făcut o serie de declarații controversate inclusiv despre Hitler. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...