Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 26 mai 2022

TENIS / ROLAND GARROS: Alexander Zverev a mărturisit că a fost foarte aproape de depresie

Calificat în turul al treilea al turneului de mare șlem de la Roland Garros după ce a salvat o minge de meci în faţa argentinianului Sebastian Baez, Alexander Zverev a recunoscut că se află sub o mare presiune. Potrivit lequipe.fr, acesta ar fi fost pe punctul de a suferi o depresie. 

Germanul a mărturisit că sunt ”jucători care vorbesc despre asta mai des şi mai deschis. Nu-mi place să fac asta. Dar m-am luptat mult anul acesta. Cred că am fost destul de aproape de depresie în unele momente. (...) Suntem mereu în centrul atenţiei. Cred că jucătorii de acum 20 sau 30 de ani nu îşi dau seama că în zilele noastre orice incident poate fi văzut de o cameră de filmat, iar cineva va scrie despre el. Cu reţelele de socializare, există mult mai multă implicare şi ură astăzi...", a concluzionat el.

Suspectat de violenţă domestică - lucru pe care îl neagă - până la punctul în care ATP a deschis o anchetă, germanul a ţinut prima pagină a ziarelor şi la turneul de la Acapulco, de unde a fost exclus în februarie, după ce a lovit cu racheta scaunul arbitrului.

Aflat pe locul 3 mondial şi cap de serie cu numărul 3 la turneul parizian, Zverev s-a calificat în turul al treilea după ce l-a învins cu 2-6, 4-6, 6-1, 6-2, 7-5, pe argentinianul Sebastian Baez (36 ATP). În faza următoare, germanul îl va înfrunta pe americanul Brandon Nakashima (75 ATP).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...