Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 27 mai 2022

BOX / CE 2022: Dinamovistul Andrei Arădoaie și-a asigurat o medalie la Erevan!

Boxerul dinamovist Andrei Arădoaie (25 de ani) s-a calificat în semifinalele categoriei 86 kg la Campionatul European de la Erevan (Armenia). Pugilistul român l-a învins la puncte, 4-1, pe turcul Aksin Burak. 

Arădoaie a fost surprins în primul rund de adversarul său, care, deși este mai mic de înălțime, s-a dovedit a fi destul de puternic. Dinamovistul a reglat foarte bine distanța în reprizele următoare. Condus cu pricepere de la colț de antrenorii Dumitru Dorobanțu și Napoleon Gheorghe, Arădoaie a dominat lupta și s-a impus fără dubii.

În semifinale, dinamovistul îl va întâlni pe georgianul Georgii Kushinashvili.

Remarcat în 2014, când a devenit campion european de tineret la Zagreb, Andrei Arădoaie s-a născut în comuna Lețcani (județul Iași), în 5 octombrie 1996. În 2008, a fost remarcat de antrenorul Dumitru Dorobanțu, care l-a adus la Dinamo București. În 2018, a cucerit medalia de argint la Campionatul Uniunii Europene de la Valladolid (Spania).  În noiembrie trecut, a ajuns până în optimile de finală la Campionatul Mondial. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...