Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 26 mai 2022

TENIS / ROLAND GARROS: Şi Gabriela Ruse a acces în turul doi la dublu

La puțin timp după Irina Begu, și Gabi Ruse a promovat în turul 2 al probei de dublu a turneului de grand slam de la Wimbledon. Alături de Marta Kostiuk (Ucraina), bucureșteanca le-a eliminat pe favoritele cu numărul 15 ale întrecerii, poloneza Magda Linette şi americanca Bernarda Perra.

Ruse și Kostiuk s-au impus cu 3-6, 6-2, 6-3. Meciul a durat o oră şi 49 de minute.

În turul doi, Gabriela şi Marta vor înfrunta perechea britanică formată din Samantha Murray Sharan şi Heather Watson. Cuplurile calificate în turul al doilea îşi asigură 25.000 de euro şi câte 130 de puncte WTA.

Gabi Ruse se află la prima participare pe tabloul de dublu la Roland Garros, în întrecerea senioarelor. Ea a atins sferturile de finală la US Open, anul trecut, alături de Minica Niculescu, și a fost eliminată în turul 1 la ediția din acest an de la Australian Open, acolo unde a jucat alături de Simona Halep. Ruse a participat în premieră, anul acesta, și pe tabloul de simplu de la Roland Garros, fiind învinsă în primul tur de belgianca Elise Mertens. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...