Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 27 mai 2022

TENIS / ROLAND GARROS: Monica Niculescu s-a oprit în turul doi la dublu

Monica Niculescu şi sportiva belgiană Alison Van Uytvanck au fost eliminate, astăzi (vineri, 27 mai), în turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de grand slam de la Roland Garros. Cele două jucătoare vor împărți premiul de 23.920 de euro.

Niculescu şi Van Uytvanck au pierdut (3-6, 1-6), într-o oră şi şase minute, în fața americancelor Coco Gauff și Jessica Pegula, favoritele cu numărul 8.

Tot astăzi, și tot în turul 2 de dublu, a fost eliminată și Irina Begu. Jucând alături de sportiva din Columbia Camila Osorio, bucureșteanca s-a înclinat (0-6, 4-6) în fața franțuzoiacelor Caroline Garcia și Kristina Mladenovici, beneficiare ale unui wild card.

Gabriela Ruse, în schimb, a izbutit să meargă mai departe. Alături de Marta Kostiuk (Ucraina), bucureșteanca s-a impus cu 6-2, 7-6/6 în fața britanicelor Samantha Murray Sharan şi Heather Watson, după o oră şi 37 de minute. În turul 3, românca şi colega le vor întâlni pe favoritele cu numărul 4, americanca Catherine Mcnally şi chinezoaica Shuai Zhang.

Pentru prezența în turul 2 la dublu, Monica Niculescu şi Alison Van Uytvanck vor împărți 23.920 de euro şi 130 de puncte WTA, în timp ce perechile calificate în turul 3 şi-au asigurat 38.272 de euro şi 240 de puncte WTA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...