Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 26 mai 2022

TENIS / ROLAND GARROS: Irina Bara nu a trecut de primul tur nici la dublu

Alături de Ekaterine Gorgodze (Georgia), Irina Bara a părăsit turneul de mare șlem de la Roland Garros. Într-un meci disputat astăzi (miercuri, 25 mai), cele două jucătoare au fost eliminate în primul tur al probei de dublu.

Bara şi Gorgodze au pierdut (2-6, 7-6/6) cu americancele Madison Keys și Taylor Townsend. Disputa a durat 96 de minute. Pentru prezeța în această fază a competiției, Bara şi Gorgodze vor împărți 14.950 de euro şi 10 puncte.

La simplu, după ce a trecut de calificări, românca a fost învinsă cu 6-3, 6-1, de Iulia Putinţeva (37 WTA), în turul 1.

Irina Bara a câștigat 5 turnee WTA de dublu, toate alături de Ekaterine Gorgodze. În 2021, cele două jucătoare s-au impus la Karlsruhe, Cluj, Buenos Aires și Montevideo. Iar în 2 aprilie s-au impus în finala turneului de la Marbella. Bara a câștigat din tenis 508.360 de dolari.

Pe tabloul de dublu se mai află Monica Niculescu (alături de Alison Van Uytvanck), Gabriela Ruse (Marta Kostiuk), Irina Begu (Camila Osorio) şi Raluca Olaru (Nadia Kicenok).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...