Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 24 mai 2022

FOTBAL: Balonul de aur va fi decernat în 17 octombrie

Atribuit de revista ”France Football”, Balonul de Aur îşi schimbă formatul în acest an. Publicația din Hexagon a anunțat că trofeul va fi decernat în 17 octombrie, la Paris.Ceremonia de deceranare va avea loc la Theatre du Chatelet, la fel ca festivitatea din 2021, în care a fost încoronat pentru a şaptea oară argentinianul Lionel Messi.

Ajuns la cea de-a 66-a ediţie, Balonul de Aur îi recompensează pe cei mai valoroși fotbaști din lume, atât la masculin, cât și la feminin. Nominalizările pentru trofeu, precum şi pentru cele care poartă numele lui Kopa (cel mai bun tânăr jucător) şi Iaşin (cel mai bun portar) vor fi anunţate în 12 august.

În acest an, nominalizările se vor face pentru un an competițional, şi nu pe unul calendaristic ca până acum. De asemenea, juriul va fi mai restrâns, o preselecţie mai rafinată şi criterii de atribuire mai clare. "Performanţele individuale" şi "caracterul decisiv şi impresionant al concurenţilor" vor fi criteriile numărul unu, înaintea "aspectului colectiv şi trofeelor câştigate", a "clasei jucătorului şi a spiritului de fair-play".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...