Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 29 mai 2022

FOTBAL / LIGA CAMPIONILOR: Real Madrid are 3 jucători în echipa ediției 2021/2022

Uniunea Europeană de Fotbal Asociație (UEFA) a anunţat componența echipei ideale a ediției 2021/2022 a Ligii Campionilor. Victorioasă în finala cu FC Liverpool (1-0), sâmbătă, 28 mai, la Paris, Real Madrid are trei jucători, fiind cea mai bine reprezentată. Finalista îl are pe Mohamed Salah, care a marcat 8 goluri şi a oferit 3 pase decisive în 13 meciuri.

Cu toate că au fost eliminate înainte de finală, Manchester City şi Bayern Munchen au câte doi nominalizați: Joao Cancelo şi Riyad Mahrez, respectiv Robert Lewandowski şi Leroy Sane.

Iată cum arată echipa ediției 2021/2022 a Ligii Campionilor, în viziunea UEFA:

Courtois (Real Madrid) - Militao (Real Madrid), Cancelo (Manchester City), Reinildo (Atletico Madrid) - Sane (Bayern Munich), Mahrez (Manchester City), Danjuma (Villarreal), Salah (Liverpool) - Haller (Ajax Amsterdam), Lewandowski (Bayern Munich), Benzema (Real Madrid).

Real Madrid a căștigat finala cu FC Liverpool prin reușita lui Vinicius din minutul 59. Finala a fost dominată de englezi, care au avut un raport uimitor de șuturi la poartă și pe poartă. În minutul 21, Mane a șutat de la marginea careului, însă mingea deviată de Courtois a lovit stâlpul din dreapta sa. 

Un alt moment important s-a petrecut în minutul 43, când golul reușit de Benzema (Real Madrid) n-a fost validat pentru ofsaid, după verificarea VAR. Cu toate acestea, unii consideră că balonul a ajuns la francez deviat de un fotbalist al lui FC Liverpool...

Partida a început cu peste 35 de minute întârziere, din cauza problemelor legate de accesul cu întârziere al suporterilor în stadion. Mai mulţi fani chiar au încercat să forţeze accesul în arenă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...