Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 31 mai 2022

TENIS / ROLAND GARROS: Gabi Ruse şi Marta Kostiuk au ratat calificarea în semifinale la dublu

Evoluând alături de ucraineanca Marta Kostiuk, Gabi Ruse a ratat calificarea în semifinalele probei de dublu feminin din cadrul turneului de mare șlem de la Roland Garros. Pentru evoluțiile din turneul parizian, cele două jucătoare vor împărți 79.500 de euro. 

Gabi și Marta au pierdut (6-7/5, 6-2, 5-7), astăzi (marţi, 31 mai), în sferturile de finală, meciul cu americancele Madison Keys și Taylor Townsend. Ele au condus cu 4-2 în decisiv, însă au mai câştigat până la final doar un singur ghem. Confruntarea a durat două ore şi 26 de minute.

Calificarea în sferturile de finală le va aduce Gabrilei Ruse și Martei Kostiuk 79.500 de euro şi câte 430 de puncte WTA.

La această ediție a Roland Garros, bucureșteanca și-a egalat cea mai bună performanță din carieră la dublu. Ea a izbutit la ediția din 2021 a US Open să atingă sferturile de finală alături de Monica Niculescu (au pierdut cu Guarachi și Krawczyk). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...