Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 27 mai 2022

TENIS / ROLAND GARROS: Gabriela Ruse a promovat în turul trei la dublu

Gabriela Ruse și Marta Kostiuk (Ucraina) s-au calificat, astăzi (vineri, 27 mai), în turul trei al probei de dublu din cadrul turneului de mare șlem de la Roland Garros. Cele două jucătoare vor împărți 38.272 de euro. 

Ruse şi Kostiuk le-au învins cu 6-2, 7-6/6 pe britanicele Samantha Murray Sharan şi Heather Watson. Disputa a durat 97 de minute.

Românca şi ucraineanca le vor înfrunta, în faza următoare, pe favoritele cu numărul 4, americanca Catherine Mcnally şi chinezoaica Shuai Zhang.

Pentru calificarea în turul al treilea, Gabriela Ruse și Marta Kostiuk vor primi 38.272 de euro şi câte 240 de puncte WTA.

Gabi Ruse se află la prima participare pe tabloul de dublu la Roland Garros, în întrecerea senioarelor. Ea a atins sferturile de finală la US Open, anul trecut, alături de Minica Niculescu, și a fost eliminată în turul 1 la ediția din acest an de la Australian Open, acolo unde a jucat alături de Simona Halep. Ruse a participat în premieră, anul acesta, și pe tabloul de simplu de la Roland Garros, fiind învinsă în primul tur de belgianca Elise Mertens. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...