Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 24 martie 2022

TENIS / WTA: Simona Halep şi Irina Begu joacă la noapte la Miami Open

Două dintre reprezentantele României în turul 2 la turneul de categorie WTA 1.000 Miami Open vor evolua în această noapte. Simona Halep (19 WTA) şi Irina Begu (70 WTA) vor susține meciuri în turul 2 al întrecerii din Florida.

Constănțeanca o va întâlni pe Daria Saville (28 de ani, fostă Gavrilova înainte de căsătorie şi fost număr 20 mondial, în prezent pe locul 249 WTA), pe terenul cu numărul 7, în jurul orei 23.00 (ora României). Acest meci este al patrulea de pe acest teren, după două meciuri de simplu masculin (Aljaz Bedene - Ugo Humbert, Petro Martinez - Jan-Lennard Struff) şi unul de simplu feminin (Heather Watson - Elina Svitolina).

Halep şi Saville s-au mai întâlnit de patru ori în circuitul WTA, iar românca a câştigat de trei ori. Ultimele meciuri s-au desfășurat în 2016, când Halep a câştigat în optimile de finală de la Cincinnati (6-1, 6-2) şi în turul al doilea al Rogers Cup (6-2, 6-3), iar australianca s-a impus la Roma, tot în manşa a doua (6-3, 4-6, 6-3). În 2015, la Indian Wells, în turul 1, românca s-a impus cu 2-6, 6-1, 6-2.

Spre dimineață va evolua și Irina Begu, care o va înfrunta pe Arina Sabalenka, principala favorită a turneului. Confruntarea este programată pe Arena Centrală. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...