Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 27 martie 2022

FOTBAL / AMICAL: Naționala a ajuns la hotelul din Israel în care va rămâne până marţi

Componenţii echipei de fotbal a României au ajuns, în această seară (duminică, 27 martie), la hotelul din Israel care o va găzdui până marţi, când va întâlni reprezentativa ţării gazdă într-un meci de pregătire. N-au făcut deplasarea jucătorii depistați pozitiv cu COVID-19.

Pe site-ul frf.ro a fost postat următorul mesaj: “După aproape 4 ore de la decolarea de pe aeroportul Henri Coandă, contabilizând zborul de 2h30’, testarea COVID la sosirea la Tel Aviv plus drumul cu autocarul, tricolorii au ajuns la hotelul care îi va găzdui până marţi, ziua amicalului cu Israel. Mâine, la stadionul Netanya, vor avea loc conferinţa de presă şi antrenamentul oficial dinaintea jocului. Rămâi alături de noi!”, este mesajul de .

Nu au făcut deplasarea Alexandru Maxim, afectat puternic de o viroză respiratorie, şi Mario Camora, care are probleme musculare. De asemenea, din lot lipsesc cei patru jucători testaţi pozitiv cu noul coronavirus sâmbătă (Răzvan Marin, Alexandru Mitriţă, Deian Sorescu şi Florin Tănase), precum şi antrenorul secund Florin Constantinovici.

În această dimineaţă s-a făcut o nouă testare COVID-19, în urma căreia nu s-au descoperit alte rezultate pozitive.

Meciul de pregătire Israel – România se va disputa marţi, 29 martie, de la ora 20.45, pe stadionul Netanya. Vineri, 25 martie, pe stadionul Steaua, naționala a pierdut disputa cu Grecia (0-1), prima cu Edward Iordănescu selecționer național. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...