Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 26 martie 2022

POLO / TRAGEDIE: Sportiv de la CS Dinamo, Andrei Drăghici a murit la meciul cu Rapid...

Clubul CS Dinamo București a anunţat, astăzi (sâmbătă, 26 martie), că un sportiv al echipei de polo a murit după ce i s-a făcut rău la meciul cu Rapid din Superligă. Ulterior s-a aflat că este vorba despre ANDREI DRĂGHICI, poloist de 23 de ani.

În mesajul postat de Dinamo pe rețelele sociale se precizează: "Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puţin înainte de ora 12.00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid Bucureşti şi Dinamo, disputat în Bazinul Giuleşti, unul dintre jucătorii noştri a acuzat o stare de rău. Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconştienţă, de jucători de la ambele echipe. Cadrele medicale aflate la faţa locului şi cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgenţă au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul. Tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani şi nu avea probleme de sănătate cunoscute", a anunţat clubul dinamovist, care a transmis ”condoleanţe familiei greu încercate de această pierdere cutremurătoare. Suntem alături de familie şi vom acorda tot sprijinul necesar. Dumnezeu sa-l odihnească! Drum lin către îngeri!", se mai arată în comunicatul CS Dinamo.

Federația Română de Polo (FRP) a reacționat imediat, transmițând condoleanțe familiei sportivului. Un mesaj a postat și CSA Steaua, club unde Drăghici a evoluat pe când era junior. ”CSA Steaua București își exprimă regretul față de disparitia prematură a poloistului Andrei Drăghici, care a plecat dintre noi la doar 23 de ani, în urma unui tragic eveniment petrecut în timpul meciului de polo, Rapid-Dinamo. Pe această cale, transmitem condoleanțe familiei fostului poloist, care a evoluat si pentru echipele de juniori ale clubului nostru. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

De asemenea, Crișul Oradea a transmis un mesaj de condoleanțe: ”Cu mare durere în suflet ne luăm rămas bun de la fostul nostru sportiv, Andrei Drăghici, care s-a născut la Oradea și practica polo pe apă de la vârsta de 9 ani. A evoluat la Clubul nostru, Crișul Oradea, la juniori și la seniori, iar în urmă cu cinci ani a primit propunerea de a se transfera la Corona Sportul Studenţesc, iar mai apoi la Dinamo București. Clubul Sportiv Crișul Oradea transmite pe această cale sincere condoleanțe familiei îndurerate!”. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...