Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 22 martie 2022

FOTBAL / CM 2022 (BARAJ): Infectat cu COVID-19, portughezul Pepe nu va evolua în semifinala de baraj cu Turcia

Component al echipei de fotbal a Portugaliei, Pepe (39 de ani) a fost testat pozitiv cu COVID-19 chiar în ziua reunirii echipei înainte de ”barajul” de calificare la turneul final al Campionatului Mondial din 2022. De asemenea, Ruben Dias și Anthony Lopes sunt accidentați și nu pot juca.

Pentru a-l înlocui pe veteranul de la FC Porto, selecţionerul Fernando Santos l-a convocat pe Tiago Djalo, jucătorul de la OSC Lille (Franța), care urma să se alăture reprezentativei sub 21 de ani. Pentru lusitani, absența lui Pepe este cu atât mai importantă cu cât din centrul defensivei lor va lipsi și Ruben Dias, care s-a accidentat. 

De asemenea, și portarul Anthony Lopes (Olympique Lyon) va rata meciul cu Turcia, fiind accidentat. Acesta a fost înlocuit de portarul Jose Sa (Wolverhampton).

Portugalia va întâlni Turcia, joi, 24 martie, la ora 21.45, la Porto, în semifinalele barajului de calificarea la Campionatul Mondial Qatar 2022. În cazul unui succes, lusitanii vor juca marți, 29 martie, pe stadionul Dragao, cu învingătoarea semifinalei dintre Italia şi Macedonia de Nord.

Campionatul Mondial de fotbal Qatar 2022

Preliminarii - meciuri de baraj

Joi, 24 martie

Ora 21.45: Țara Galilor - Austria

Ora 21.45: Italia - Macedonia de Nord

Ora 21.45: Suedia - Cehia

Ora 21.45: Portugalia - Turcia

Partida Scoția - Ucraina a fost amânată

Meciul Rusia - Polonia a fost anulat

Marți, 29 martie

Ora 21.45: Polonia - Suedia/Cehia

Ora 21.45: Portugalia/Turcia - Italia/Macedonia de Nord

Confruntarea Țara Galilor/Austria - Scoția/Ucraina a fost amânată

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...