Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 24 martie 2022

TENIS / WTA: Simona Halep anunţă că nu va juca nici la meciul cu Polonia din Cupa ”Billie Jean King”

Simona Halep a anunţat, astăzi (joi, 24 martie), în social media, că are nevoie de timp pentru a se reface după ce a acuzat probleme la coapsa stângă. Constănțeanca nu va putea participa la turneele de la Miami şi Charleston, dar nici la partida cu Polonia din Cupa ”Billie Jean King” (numele actual al FedCup).

Halep a postat următorul mesaj pe rețelele sociale: “În timp ce mă antrenam la Miami, ieri, am simţit o durere ascuţită la piciorul stâng. Aveam probleme la coapsă de la semifinala de la Indian Wells şi speram că voi fi mai bine, dar am făcut un RMN seara trecută şi, din nefericire, a arătat că am o ruptură. Corpul meu are nevoie de timp pentru vindecare. Drept urmare, voi lipsi din competiţii trei săptămâni. Asta înseamnă că a trebuit să iau decizia superdificilă de a mă retrage de la Miami, Charleston şi din Fed Cup. Este o veste foarte dezamăgitoare de împărtăşit, însă sunt încrezătoare după startul bun de an şi sunt motivată să fac totul pentru a fi pregătită pentru sezonul pe zgură. Vă mulţumesc pentru susţinerea continuă în momentele bune şi mai puţin bune”.

Constănțeanca viza să joace pentru România în întâlnirea cy Polonia din calificările pentru turneul final al Cupei ”Billie Jean King” 2022. Confruntarea este programată în 15 şi 16 aprilie, la Radom.

În ultimul an, Simona Halep a acuzat probleme de sănătate. Motiv pentru care s-a retras de la mai multe turnee. Așa s-a întâmplat în ianuarie, când a declarat forfait pentru întrecerea de la Sydney, programată înainte de Australian Open. În 2021, ea a renunțat să-și apere titlul la Wimbledon, iar apoi a absentat și de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În august trecut, ea a declarat forfait după numai un tur, la Cincinnati, înaintea partidei cu Jessica Pegula din turul 2. În noiembrie trecut, românca s-a retras de la turneul de la Linz chiar înainte de semifinala cu Jaqueline Cristian. Pentru a se recupera, Halep și-a anulat și participarea la întrecerea de la Dubai, din martie 2021. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...