Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 24 martie 2022

TENIS / WTA: Simona Halep s-a retras de la Miami Open, din cauza unor probleme la coapsă

Ocupantă a locului 19 WTA, Simona Halep (30 de ani) s-a retras, astăzi (joi, 24 martie), de la Miami Open, turneu la care urma să evolueze direct în turul doi. Ea urma să joace în această noapte, în jurul orei 23.00 (ora României), cu Daria Saville.

Potrivit WTA Insider, Halep s-a retras din cauza unor probleme la coapsa stângă. Românca a fost înlocuită pe tabloul principal cu sportiva franceză Harmony Tan, numărul 91 mondial, care este lucky-loser.

Halep urma să evolueze cu Daria Saville (28 de ani, fostă Gavrilova înainte de căsătorie şi fost numărul 20 mondial, în prezent pe locul 249 WTA), care beneficiază de un wild card. Halep şi Saville se mai întâlniseră de patru ori în circuitul WTA, iar românca a câştigat de trei ori. Ultimele meciuri s-au desfășurat în 2016, când Halep a câştigat în optimile de finală de la Cincinnati (6-1, 6-2) şi în turul al doilea al Rogers Cup (6-2, 6-3), iar australianca s-a impus la Roma, tot în manşa a doua (6-3, 4-6, 6-3). În 2015, la Indian Wells, în turul 1, românca s-a impus cu 2-6, 6-1, 6-2.

În ultimul timp, Halep s-a retras de la mai multe turnee, de fiecare dată din motive medicale. Așa s-a întâmplat în ianuarie, când a declarat forfait pentru întrecerea de la Sydney, programată înainte de Australian Open. În 2021, ea a renunțat să-și apere titlul la Wimbledon, iar apoi a absentat și de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În august trecut, ea a declarat forfait după numai un tur, la Cincinnati, înaintea partidei cu Jessica Pegula din turul 2. În noiembrie trecut, românca s-a retras de la turneul de la Linz chiar înainte de semifinala cu Jaqueline Cristian. Pentru a se recupera, Halep și-a anulat și participarea la întrecerea de la Dubai, din martie 2021. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...