Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 29 martie 2022

BASCHET / LIGA CAMPIONILOR: U BT Cluj pune la bătaie 10.000 de bilete pentru primul meci cu MHP Riesen Ludwigsburg

Campioană a României la baschet, echipa masculină ”U” BT Cluj va disputa primul meci cu MHP Riesen Ludwigsburg, din cele trei programate în sferturile de finală ale Basketball Champions League (BCL), în 5 aprilie. Pentru acest eveniment, 10.000 de bilete au fost puse în vânzare de astăzi (marţi, 29 martie). Ceea ce înseamnă întreaga capacitate a BT Arena.

Gruparea ardeleană a transmis pe rețelele sociale: ”10.000 de suporteri pentru Final Four! Pentru prima dată în istorie, U-Banca Transilvania s-a calificat în sferturile de finală Basketball Champions League!! Hai să jucăm cu sala plină!! 10.000 de locuri sunt disponibile în BTarena ca să susţinem echipa în drumul spre Final Four”.

Primul meci din cele trei programate e programat în 5 aprilie, de la ora 19.00. Tichetele de acces sunt disponibile pe portalul bilete.u-bt.ro. Biletele achiziţionate online costă 20 de lei. La casa de bilete, un tichet va fi 25 de lei, doar în ziua meciului. De asemenea, s-a precizat că elevii, studenţii şi pensionarii au reducere până la 15 lei. În timp ce copiii cu vârsta până la 3 ani vor avea acces gratuit.

În sferturile de finală ale ediției 2021/2022 a Ligii Campionilor la baschet, campioana României are avantajul terenului propriu în tripla confruntare cu echipa germană MHP Riesen Ludwigsburg. Prima dispută se joacă în BT Arena, în 5 aprilie. A doua va fi în deplasare, în 12 sau 13 aprilie, iar un eventual meci decisiv va fi din nou la Cluj, în 19 sau 20 aprilie.

În sferturile de finală se vor mai disputa următoarele confruntări:

Baxi Manresa (Spania) - Unicaja (Spania)

Hapoel Holon (Israel) - SIG Strasbourg (Franța)

Lenovo Tenerife (Spania) - Tofaș (Turcia)

Câştigătoarele din sferturile de finală vor participa la Final Four, care va avea loc la Bilbao, în 6 și 8 mai.

În ultimul meci din Top 16, ”U” Cluj s-a impus cu 85-74 (50-34) pe terenul lui Filou Oostende. În urma acestui succes, campioana României a ocupat locul 1 în Grupa K din Top 16, cu 7 puncte, urmată de Unicaja Malaga (6 puncte) și Oostende (5 puncte). Din grupa K s-a retras formaţia BC Prometey (Ucraina), care avea 5 puncte în clasament. Decizia a fost luată din cauza invadării militare a țării est-europeană de către Rusia. Toate rezultatele din partidele disputate de BC Prometey au fost anulate de BCL.

În meciurile precedente, ”U” BT Cluj a obținut următoarele rezultate: 79-73 şi 70-86 cu Unicaja Malaga, respectiv 86-75 şi 85-74 cu Filou.

”U” a evoluat în premieră în Top 16 BCL, la a patra încercare de a trece de preliminarii. Clujenii au câştigat turneul preliminar al competiţiei din acest sezon, în septembrie, la Peristeri, iar apoi şi prima fază a grupelor. Formația clujeană s-a calificat direct în ”optimile” Basketball Champions League după ce a câştigat grupa  G, cu cinci victorii şi o înfrângere. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...