Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 31 martie 2020

FOTBAL: FRF a anunțat că a redus salariile angajaților cu 20%

Pandemia de Covid-19 a întrerupt sau chiar anulat majoritatea competițiilor sportive din Europa. Acesta este motivul pentru care tot mai multe cluburi, dar și federații naționale anunță reduceri salariale și chiar trimiterea angajaților în șomaj. Ultima care a transmis un mesaj asemănător este Federaţia Română de Fotbal, care va diminua cu 20%, începând cu luna aprilie, toate salariile angajaţilor săi, inclusiv din zona tehnică.
Federaţia Română de Fotbal a precizat, într-un comunicat semnat de  Răzvan Burleanu, preşedintele Răzvan Burleanu, că e important ca în aceste momente să ofere o dovadă de unitate, solidaritate şi înţelegere: "Traversăm o perioadă foarte grea. Nimeni nu ştie în acest moment când vom reveni la normal, însă, ceea ce ştiu este că împreună trebuie să ne luptăm pentru viitorul nostru. După consultările pe care le-am avut cu echipa de management a Federaţiei Române de Fotbal, am luat decizia să reducem pentru toţi angajaţii FRF salariile cu 20 la sută. Această modificare va afecta veniturile fiecăruia, dar sunt momente dificile în care trebuie să rămânem solidari pentru că avem această datorie faţă de noi înşine şi colegii noştri, faţă de membrii afiliaţi şi parteneri, faţă de suporteri şi, în primul rând, faţă de viitorul fotbalului românesc". 
Totodată, se subliniază că FRF ”este în contact permanent cu autorităţile naţionale, precum şi cu forurile fotbalistice internaţionale, şi e pregătită să ia în continuare cele mai potrivite decizii în beneficiul fotbalului românesc. Obiectivele rămân aceleaşi: siguranţa şi sănătatea tututor celor implicaţi în fenomenul fotbalistic, sustenabilitatea financiară a cluburilor şi producerea celui mai mic nivel de nedreptate pentru jucători şi cluburile de fotbal” și că ”va fi pregătită la reluarea competițiilor să continue dezvoltarea fotbalului românesc, împreună cu membrii afiliați și cu partenerii săi!”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...