Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 25 martie 2020

CICLISM: Și Matteo Trentin propune organizarea unei singure curse majore în 2020

Italia, Franța și Spania se află printre țările din Europa cu cel mai mare număr de persoane infectate cu Covid-19. Și acolo, ca peste tot în lume s-au amânat sau chiar anulat competițiile sportive. Iar printre cele afectate serios se numără și cursele de ciclism.
Programat între 9 și 31 mai, cu start din Ungaria, Il Giro a fost amânat. Și cum și Le Tour poate avea aceeași soartă, ciclistul italian Matteo Trentin a pledat pentru punerea în practică a unei propuneri făcută în 14 martie de Ivan Garcia Cortina, câștigător al cursei Paris - Nisa: ”De ce să nu organizăm un singur mare tur în acest an? Cu start la Roma, trecere prin Madrid și sosire la Paris. Cu cei mai buni la start. Ar fi un mijloc de a reuni întreaga lume cu o cursă de ciclism în această perioadă oribilă”. Potrivit lequipe.fr, fostul campion al Europei a propus ca această cursă să fie organizată în 21 de etape, câte 7 în fiecare țară. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...