Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 26 martie 2020

RUGBY: Salariul lui Eddie Jones, antrenorul Angliei, ar putea fi redus cu 25%

Întreruperea competițiilor sportive, inclusiv a Turneului celor 6 Națiuni, a obligat și cluburile de rugby să strângă cureaua. Mai cu seamă că pandemia de Covid-19 e departe de a se încheia. În acest context dificil, Federația Engleză de Rugby (Rugby Football Union / RFU) i-ar fi cerut antrenorului Eddie Jones să accepte o micșorare a salariului.
Potrivit presei britanice, australianul ar fi încasat anual 750.000 de lire sterline. Adică aproximativ 820.000 de euro. Iar RFU i-a solicitat lui Eddie Jones să fie de acord cu o reducere de 25%. Antrenorul Angliei nu este singurul în această situație. Directorul executiv al RFU, Bill Sweeney, a anunțat ieri că a acceptat această reducere de salariu.  
Dacă ar fi să ne luăm după ”The Telegraph” sau ”Sky Sports”, Federația Engleză de Rugby a anunțat că în următoarele 18 luni se aștepată la pierderi între 45 și 50 milioane de lire sterline (50-55 milioane de euro). Și tocmai de aceea a adoptat deja un plan prin care să le atenueze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...