Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 26 martie 2020

TENIS: Organizatorii turneului de la Wimbledon iau în calcul amânarea sau chiar anularea ediției 2020

 All England Lawn Tennis and Croquet Club (AELTC) a anunţat, astăzi, că analizează toate scenariile posibile pentru ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon, inclusiv amânarea şi anularea din cauza pandemiei Covid-19. Astfel s-a reacționat la un zvon din presa britanică potrivit căruia s-ar fi decis deja renunțarea la întrecerea de la vară.
Într-un comunicat de presă se precizează: “AELTC continuă să evalueze în detaliu toate scenariile pentru ediţia din acest an, inclusiv amânarea şi anularea, ca urmare a pandemiei Covid-19”. O decizie se va lua la o şedinţă a conducerii AELTC care va avea loc săptămâna viitoare. În pregătirea acesteia, organizatorii turneului de la Wimbledon ţin legătura cu conducerile ATP, WTA şi ITF, precum şi cu reprezentanţii celorlalte turnee de grand slam. Teoretic, pregătirile pentru întrecerea de pe iarba londoneză ar urma să înceapă la sfârşitul lunii aprilie. Organizatorii exclud, însă, disputarea turneului fără public. Amânarea ar ridica ”riscuri semnificative și dificultăți” în condițiile în care sezonul pe iarbă este foarte scurt. 
Al treile de mare șlem din 2020, turneul de la Wimbledon, la care Simona Halep și Novak Djokovic sunt deţinătorii trofeelor, este programat a se desfășura între 29 iunie şi 12 iulie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...